Plafonds Valkenburg

Een nieuw plafond in één dag zonder hak- en breekwerk

Bent u op zoek naar een nieuw plafond in Valkenburg en omgeving?? Overweeg dan ook een spanplafond van Plameco. Al meer dan 25 jaar leveren wij strakke, luxe en maatwerk plafonds, binnen één werkdag zonder onnodig hak- of breekwerk. De (grote) meubels kunnen blijven staan. 

Het Plameco plafond berust op een uniek en simpel principe. U krijgt een blijvend strak plafond in slechts 1 dag. Onze ervaren professionals werken uiterst efficiënt: 's morgens beginnen en 's avonds al genieten van een nieuw plafond. Plameco plafonds zijn gemakkelijk te installeren en geven de ruimte een luxe en elegante uitstraling die past bij het doel en uitstraling van uw winkel, kantoor- of bedrijfsruimte.

Keuze en mogelijkheden Plameco plafonds

Wij bieden keuze uit een ruim assortiment Plameco plafonds en blijven u inspireren met nieuwe producten en ontwerpen. Stelt u zich eens voor, een plafond met een spanwijdte van maar liefs 5 meter, of wat dacht u van een plafonds met een eigen ontwerp of afbeelding

Neem direct contact met ons op om uw wensen en mogelijkheden samen te bespreken. U ontvangt dan een gratis en vrijblijvende prijsopgave en offerte, plus een betrouwbaar advies van onze adviseurs. 

Fabritius Bouw en Interieur - Houten Vloeren Limburg


Voornaam:
Achternaam:
Plaatsnaam:
Tel. nr.:
E-mailadres:
Uw vraag aan Fabritius

Interesse in:

Verbouwing     Kasten     Vloeren     Plafonds     Overige

Ik wil mij aanmelden voor de digitale nieuwsbrief


Plameco Plafonds Limburg

Breinderveldweg 19
6365 CM Schinnen

T - 046 - 443 46 59
F - 046 - 443 48 00

Route & Kaart Neem contact op op bereken de route naar Fabritius Interieur!

Plameco plafonds
Delen: Deel deze pagina van Fabritius Interieur op Twitter   Deel deze pagina van Fabritius Interieur op Facebook   Deel deze pagina van Fabritius Interieur op Linkedin