Gezien bij Eigen huis en tuin

Een nieuw plafond in één dag

Plameco spanplafonds voor elk vertrek

Een Plameco Plafond berust op een uniek en simpel principe. U krijgt een blijvend strak plafond in slechts één dag. Onze ervaren professionals werken uiterst efficiënt: 's morgens beginnen, 's avonds geniet u van een prachtig nieuw plafond. Of het nou gaat om een badkamerplafond, een woonkamerplafond of een maatwerk design plafond. Geen opdracht is ons té gek. 

De installatie van een nieuw plafond veroorzaakt minimale overlast. U kunt grote meubelstukken gewoon laten staan. U heeft geen last van sloopafval en stof, want het nieuwe plafond wordt onder uw oude plafond gemonteerd. Slopen is dus niet nodig. Het Plameco Plafond heeft nog veel meer voordelen.

U kunt bij ons terecht voor plafonds voor alle ruimtes in uw huis, maar ook in uw bedrijf. Plameco Limburg biedt u een ruim assortimentaan stijlen, kleuren en designs.

Loading the player ...


Vrijblijvende informatie en offerte voor een nieuw plafond? 

Overweegt u ook een 'metamorfose' voor uw woning of bedrijfsruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies, informatie en een vrijblijvende offerte. Bel direct met 046 - 443 46 59 of vul onderstaand contactformulier in. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze! 


Voornaam:
Achternaam:
Plaatsnaam:
Tel. nr.:
E-mailadres:
Uw vraag aan Fabritius

Interesse in:

Verbouwing     Kasten     Vloeren     Plafonds     Overige

Ik wil mij aanmelden voor de digitale nieuwsbrief


Plameco Plafonds Limburg

Breinderveldweg 19
6365 CM Schinnen

T - 046 - 443 46 59
F - 046 - 443 48 00

Route & Kaart Neem contact op op bereken de route naar Fabritius Interieur!

Plameco plafonds
Delen: Deel deze pagina van Fabritius Interieur op Twitter   Deel deze pagina van Fabritius Interieur op Facebook   Deel deze pagina van Fabritius Interieur op Linkedin

Offerte Spanplafond aanvragen